top of page
IMG_20210524_170422.jpg

Meidän porukka

Olemme rovaniemeläinen pienyritys Arctic ROI Rent Oy. Yrityksemme on perustettu vuonna 2020 ja sen taustalla ovat Mikko Orajärvi ja Aino Leinonen. Saimme Likiliike-sertifikaatin vuonna 2023 ja samana vuonna saimme Vuoden 2023 tulokas -kunniakirjan Likiliike Rovaniemeltä.

Mikko Orajärvi, Arctic ROI Rentin toimitusjohtaja

Mikko ja Aino ovat Arctic ROI Rentin perustajat. Mikko on pakettilinjan pääasiallinen ajaja, minkä lisäksi hän laskee tarjouksia asiakkaille, tekee muuttoja, hoitaa kuljetuskaluston huoltotyöt, innovoi ja on muutoinkin mukana yrityksen konkreettisessa pyörittämisessä. Aino vastaa yrityksen hallinnosta, toimistohommista ja asiakaspalvelusta. Aino myös suunnittelee yhdessä Mikon kanssa yrityksen tulevat kuviot ja investoinnit.

Hallinnon assistenttina työskentelee Sara, jonka vastuulla ovat johdon neuvonta, some, nettisivut ja kampanjoiden suunnittelu yhdessä Ainon ja Mikon kanssa.

Muuttotöitä hoitavat Mikon ohella huiput muuttotyöntekijämme Jouni, Jussi, Lasse, Markus, Sami ja Sebastian. He ajavat muutto- ja kuljetuskeikkoja, pakkaavat ja purkavat kuormia ja työskentelevät yhdessä asiakkaiden kanssa varsinaisten muuttokeikkojen aikana.

Yrityksemme taustalla on ajatus tinkimättömän laadukkaasta, mutta silti hyvin edullisesta ja hinnaltaan kilpailukykyisestä muutto- ja kuljetuspalvelusta. Tarjoushintamme pitää aina, emmekä kiusaa asiakkaita yllättävillä lisäkuluilla. Pyrimme pitämään toimintamme mahdollisimman avoimena ja selkeänä asiakkaalle.

 

Otamme mielellämme vastaan kaikenlaista palautetta ja myös kehitysideoita: Haluamme vastata parhaamme mukaan asiakkaidemme tarpeisiin ja niiden pohjalta kehittää toimintaamme yhä kattavammaksi.

bottom of page