top of page
IMG_20210524_170422.jpg
Pakettiauto ja muuttolaatikot
Muuttopalvelut

Hoidamme ammattitaidolla ja edulliseen hintaan muutot Rovaniemellä sekä muualla kotimaassa, sovitusti myös Pohjoismaissa. Käytössämme on kaksi pakettiautoa ja useita erikokoisia peräkärryjä, joista valitsemme juuri sopivat asiakkaamme muuttoa ajatellen. Löydät lisätietoja kalustostamme Pakettiautot ja peräkärryt -alasivulta.

 

Kysy tarjousta muuttoosi, autamme mielellämme! Muuton hinta pitää sisällään kuljetuskaluston polttoaineineen, kantajat ja kuljettajat, suojausvälineet, kalusteiden siirtoon tarvittavan välineistön ja arvonlisäveron 24%. Tarjoushintamme pitää aina!

Tarjous-
hinta
Pakettiauto, muuttoauto
Pakettilinja

Pakettilinja on Arctic ROI Rentin kuljetusvuoro, joka kiertää kotimaan sisällä asiakkaiden kuljetustarpeiden mukaan kerran kuussa. Kuljetamme pakettilinjalla kaikenlaisia esineitä ja kalustoa, olemme aiemmin kuljettaneet mm. häämekkoja, flippereitä, rengassarjoja, marjoja, polkupyöriä, mönkijöitä ja joululahjoja. Haemme ja tuomme paketin sovittuun aikaan ja paikkaan.

 

Pakettilinjan hinta asiakkaalle muodostuu kuljetettavan tavaran viemän tilan ja matkan mukaan. Tarjoushintamme sisältää vakuutukset kalustolle ja kuljetettavalle tavaralle, arvonlisäveron 24% sekä tietenkin ammattitaitoisen pakkaamisen, ettei tavara pääse liikkumaan tai vahingoittumaan kuljetuksen aikana.

Tarjous-
hinta
Peräkärry, vuokraperäkärry
Pakettiautojen ja peräkärryjen vuokraus

Vuokraamme 13-kuution pakettiautoamme hintaan 55 €/pvä ja 75 €/vrk. Pakettiautossa on vetokoukku ja adapteri, minkä lisäksi sen varustukseen kuuluvat nokkakärryt, peruutuskamera, vakionopeuden säädin sekä ilmastointi. Hintaan sisältyy arvonlisävero 24%. Vuokrauksessa ei ole kilometrirajaa. Polttoainekustannukset eivät kuulu vuokraushintaan, vaan pakettiauto luovutetaan ja palautetaan tankki täynnä.

 

Peräkärryjä vuokraamme hintaan 15 €/pvä ja 20 €/vrk. Peräkärryjen vuokrahintaan sisältyvät arvonlisävero 24%, sidontaliinat sekä tarvittaessa nokkakärryt ja adapteri auton pistokkeeseen.

Pakettiauto:
55€/pvä
75€/vrk
Peräkärryt:
15€/pvä
20€/vrk
Kuljetuspalvelu
Kuljetuspalvelut

Kuljetamme kaikenlaisia kuormia edullisesti kotimaan ja Pohjoismaiden alueella. Esim. veneet, moottoripyörät, taulut ja muut rahdit onnistuvat meiltä. Suojaamme ja sidomme kuljetettavan kuorman aina asianmukaisesti ja huolellisesti, huomioiden kunkin rahdin vaatimukset tapauskohtaisesti.

 

Kysäise tarjousta kuljetuksesta ja seuraa meitä myös somessa, sillä ajoittain kuljetuksia saa erityisedullisesti esimerkiksi auton palatessa tyhjänä muuttokeikalta. Kuljetuksen hinta koostuu kuljetettavasta matkasta, kuljetuksen vaatimasta kalustosta, arvonlisäverosta 24% sekä sovitusti mahdollisista suojausmateriaaleista.

Tarjous-
hinta
Tekstiilipesuri, tekstiilipesurin vuokraus
Tekstiili- ja rännipesurin vuokraus

Kärcherin ammattikäyttöön soveltuvalla teollisuustekstiilipesurilla hoituvat haastavatkin tekstiilien pesut aina matoista sohviin ja kangassisustaisiin autoihin. Pesuri suihkuttaa vesi-pesuaineliuoksen pestävään pintaan ja imuroi sen heti pois, joten tekstiilien kuivattamiseen ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa.

 

Pesurin vuokrahinta on 15 €/vrk ja lisävuorokaudet 10 €/vrk. Vuokraushintaan sisältyy 3 kpl pesutabletteja ja lisätabletteja saa mukaan 1,50 €/kpl, mikäli pesu-urakka on suurempi.

Rännipesuria vuokraamme hintaan 10€/vrk. Teemme rännipesuja myös

palveluna tarjoushintaan!

Rännipesuri
10€/vrk
Tekstiilipesuri
15€/vrk
Muuttolaatikot, muuttolaatikoiden vuokraus
Muuttolaatikot, pakkaustarvikkeet ja nokkakärryt

Vuokraamme omia kovamuovisia ja kestäviä 50-litraisia muuttolaatikoitamme hintaan 0,10 €/vrk. Laatikoita voi vuokrata joko osana tekemäämme muuttoa tai sellaisenaan. Jos tarvitset laatikot vuokralle pidemmäksi aikaa, kysäise tarjousta. Kysy myös tarjousta pakkaustarvikkeista, kuten kuplamuovista, pahvisista muuttolaatikoista ja muista muuton suojaustarvikkeista! Autamme sinua mielellämme valitsemaan parhaimmat tarvikkeet juuri sinun käyttötarpeeseesi.

Vuokraamme nokkakärryjä myös sellaisenaan hintaan 10€/vrk.

Muuttolaatikot
10snt/vrk
Nokkakärryt
10€/vrk

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua sivuiltamme tai haluaisit esittää toiveen toimintaamme liittyen? Laajennamme jatkuvasti palveluvalikoimaamme ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan asiakkaidemme toiveita. Nappaa viestiä tulemaan, mikäli sinulla on kehitysideoita tai kysyttävää toiminnastamme!

Palvelut ja hinnasto

Teemme muuttoja, kuljetuksia ja välinevuokrausta Rovaniemeltä käsin. Vuokraamme pakettiautoa ja peräkärryjä, minkä lisäksi teemme muuttoja ja kuljetuksia laadukkaasti, luotettavasti ja edullisesti. Näiden lisäksi tarjonnastamme löytyvät tehokas teollisuustasoinen tekstiilipesuri, rännipesuri ja vuokrattavat muuttolaatikot.

bottom of page