top of page

Tarjoamamme palvelut

Teemme muuttoja, kuljetuksia ja välinevuokrausta Rovaniemeltä käsin. Vuokraamme pakettiautoa ja peräkärryjä, minkä lisäksi teemme muuttoja ja kuljetuksia laadukkaasti, luotettavasti ja edullisesti. Näiden lisäksi tarjonnastamme löytyvät tehokas teollisuustasoinen tekstiilipesuri ja vuokrattavat muuttolaatikot.

Muutot

Hoidamme ammattitaidolla ja edulliseen hintaan muutot Rovaniemellä sekä muualla kotimaassa, sovitusti myös Pohjoismaissa. Käytössämme on kaksi pakettiautoa ja useita erikokoisia peräkärryjä, joista valitsemme juuri sopivat asiakkaamme muuttoa ajatellen. Löydät lisätietoja kalustostamme Pakettiautot ja peräkärryt -alasivulta.

 

Kysy tarjousta muuttoosi, autamme mielellämme! Muuton hinta pitää sisällään kuljetuskaluston polttoaineineen, kantajat ja kuljettajat, suojausvälineet ja kalusteiden siirtoon tarvittavan välineistön. Tarjoushintamme pitää aina!

IMG_20220529_214422.jpg

Pakettiautojen ja peräkärryjen vuokraus

Vuokraamme 13-kuution pakettiautoamme hintaan 55 €/pvä ja 75 €/vrk. Pakettiautossa on vetokoukku ja adapteri, minkä lisäksi sen varustukseen kuuluvat nokkakärryt, peruutuskamera, vakionopeuden säädin sekä ilmastointi. Vuokrauksessa ei ole kilometrirajaa. Polttoainekustannukset eivät kuulu vuokraushintaan, vaan pakettiauto luovutetaan ja palautetaan tankki täynnä.

 

Peräkärryjä vuokraamme hintaan 15 €/pvä ja 20 €/vrk. Peräkärryjen vuokrahintaan sisältyvät sidontaliinat ja tarvittaessa adapteri auton pistokkeeseen.

IMG_20211208_173958.jpg

Kuljetuspalvelut

Kuljetamme kaikenlaisia kuormia edullisesti kotimaan ja Pohjoismaiden alueella. Esim. veneet, moottoripyörät, taulut ja muut rahdit onnistuvat meiltä. Suojaamme ja sidomme kuljetettavan kuorman aina asianmukaisesti ja huolellisesti, huomioiden kunkin rahdin vaatimukset tapauskohtaisesti.

 

Kysäise tarjousta kuljetuksesta ja seuraa meitä myös somessa, sillä ajoittain kuljetuksia saa erityisedullisesti esimerkiksi auton palatessa tyhjänä muuttokeikalta.

IMG_20210525_135501.jpg

Tekstiilipesurin vuokraus

Kärcherin ammattikäyttöön soveltuvalla teollisuustekstiilipesurilla hoituvat haastavatkin tekstiilien pesut aina matoista sohviin ja kangassisustaisiin autoihin. Pesuri suihkuttaa vesi-pesuaineliuoksen pestävään pintaan ja imuroi sen heti pois, joten tekstiilien kuivattamiseen ei tarvitse käyttää ylimääräistä aikaa.

 

Pesurin vuokrahinta on 15 €/vrk ja lisävuorokaudet 10 €/vrk. Vuokraushintaan sisältyy 3 kpl pesutabletteja ja lisätabletteja saa mukaan 1,50 €/kpl, mikäli pesu-urakka on suurempi.

20221003_233054.jpg

Muuttolaatikot ja pakkaustarvikkeet

Vuokraamme omia kovamuovisia ja kestäviä 50-litraisia muuttolaatikoitamme hintaan 0,10 €/vrk. Laatikoita voi vuokrata joko osana tekemäämme muuttoa tai sellaisenaan. Jos tarvitset laatikot vuokralle pidemmäksi aikaa, kysäise tarjousta.

 

Kysy myös tarjousta pakkaustarvikkeista, kuten kuplamuovista, pahvisista muuttolaatikoista ja muista muuton suojaustarvikkeista!

20230612_223559.jpg

Jotakin muuta mielessä?

Etkö löytänyt etsimääsi palvelua sivuiltamme tai haluaisit esittää toiveen toimintaamme liittyen? Laajennamme jatkuvasti palveluvalikoimaamme ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan asiakkaidemme toiveita. Nappaa viestiä tulemaan, mikäli sinulla on kehitysideoita tai kysyttävää toiminnastamme!

bottom of page