top of page
IMG_20210524_170422.jpg

Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät kootusti yleisimpiä kysymyksiä liittyen toimintaamme. Jos haluat esittää tarkennuksia jo täällä esitettyihin kysymyksiin tai et löytänyt etsimääsi vastausta, voit lähettää kysymyksiä myös osoitteeseen arcticroirent@gmail.com tai kysyä puhelimitse 050 3737 980 (Aino) tai 045 3238 160 (Mikko). Voit myös lähestyä meitä mieltä askarruttavissa kysymyksissä Instagramin ja Facebookin kautta!

Olen muuttamassa ja haluaisin kuulla, paljon muuttoni tulisi maksamaan?

Voit kysyä meiltä tarjousta sähköpostitse tai puhelimitse, vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit esittää muuttotarjouskyselyn myös Muuttomaailma.fi -kautta. Muuttojemme hinnat perustuvat esim. muutettavien kalusteiden ja muuttolaatikoiden määrään, kilometrikuluihin, tarvittavaan kantajamäärään ja muuton vaatimaan kalustoon. Eli toisin sanoen: Mitä vähemmän tavaraa ja lyhyempi muuttoväli, myös hinta on edullisempi. Pyrimme aina tarjoamaan mahdollisimman edullisen hinnan asiakkaallemme ja tarjoamamme tarjoushinta pätee! Meillä ei ole yllättäviä piilokuluja tai lisämaksuja, joten voit luottaa sopimaamme hintaan.

Pelkään laskea vieraita ihmisiä asuntooni. Miten olette huomioineet eri ihmisryhmät toiminnassanne?

Toimimme aina hyvien eettisten periaatteiden mukaan ja mahdollisimman stressittömästi ja mutkattomasti asiakkaan näkökulmasta. Jos kuulut esimerkiksi johonkin vähemmistöryhmään tai koet toiset ihmiset ahdistaviksi, voimme suunnitella muuton juuri sinulle sopivaksi. Voimme esimerkiksi muuttaa asuntosi itsenäisesti, jotta voit olla poissa kotoa muuton aikana, tai tehdä muuton täysin tunnuksettomasti. Olemme myös LGBTQ+ -ystävällinen yritys, joten asiakkaanamme sinun ei tarvitse pelätä epäasiallista kohtelua.

Haittaako, että asunnossani on eläimiä?

Ei lainkaan! Pidäthän kuitenkin huolen lemmikeistäsi muuton ajan, etteivät ne pääse aiheuttamaan vahinkoa muuttomiehille tai karkaamaan ovista kantamisen aikana. Suosittelemme, että vapaasti huoneistossa liikkuvat lemmikit pidettäisiin kantamisen ajan kytkettynä tai toiseen huoneeseen suljettuna väliaikaisesti sekä turvallisuussyistä että eläimen stressin vähentämiseksi. Huomaathan, ettemme voi kuljettaa eläimiä autoissamme.

Mitä tarkoittavat päivävuokra ja vuorokausivuokra?

Päivävuokra tarkoittaa yksittäistä noin 12 tunnin vuokrausta ja vuorokausivuokra noin 24 tunnin vuokrausta. Eli jos tarvitset esimerkiksi peräkärryn vuokralle vain yhdeksi päiväksi, haet sen esim. klo 8 aamulla ja palautat illalla klo 17, sinun tarvitsee maksaa vain yksi päivävuokra. Vuorokausivuokra lasketaan tapauskohtaisesti nouto- ja palautusaikojen mukaan. Yksinkertaisimmillaan vuorokausivuokra tarkoittaisi esim. pakettiauton noutoa klo 8 aamulla ja palautusta seuraavana aamuna klo 8. Olemme hyvin joustavia nouto- ja palautusaikojen suhteen, ja sovimme ne aina tapauskohtaisesti asiakkaan kanssa.

Voinko viedä vuokraamani pakettiauton tai kärryn ulkomaille?

Meiltä vuokrattuja pakettiautoja ja peräkärryjä saa viedä ulkomaille, mutta vain sovitusti ja Pohjoismaiden alueelle. Muistathan siis mainita mahdollisesta reissusta, jotta osaamme ottaa tämän huomioon esimerkiksi vakuutusasioissa.

Miten paljon tekstiiliä voin pestä yhdellä tekstiilipesurin pesutabletilla?

Tekstiilipesurin valmistajan ohjeen mukaan yhdellä pesuainetabletilla pesee noin 2-3 neliötä, eli käytännössä tämä voisi tarkoittaa esimerkiksi sohvaa tai auton penkkejä. Vuokrahintaan sisältyy 3 pesuainetablettia ja lisätabletteja saa mukaan 1,50 €/kpl.

Tarvitsisin vuokrausta pakettiautolle, kärrylle, laatikoille tai pesurille pidemmäksi aikaa, miten vuokrahinta muodostuu?

Kysäise meiltä tarjousta pidemmälle vuokrausajalle! Voimme tarjota asiakkaillemme hyvinkin joustavasti erilaisia vuokrausaikoja tarjoushintoineen, joten esimerkiksi muuttolaatikoille voidaan sopia hieman tavallista vuokraushintaa edullisempi vuokrahinta, mikäli vuokrausaika on pitkä.

bottom of page